Over Geluk Producties

Geluk Producties is een bedrijsonderdeel van Lucky Lizard. Het maken van videoproducties doet het bedrijf zelf. Door het inhuren van o.a. websitebouwers en fotografen levert Geluk Producties de producten en diensten die nodig zijn om uw organisatie op de kaart te zetten.

Over Tim Geluk

Een strategisch denker en een doener, zo zou je mij kunnen omschrijven. Ik heb ervaring o.a. als webcaremanager, senior communicatieadviseur, freelance verslaggever en videoproducent. Door deze ervaring te bundelen ben ik goed in staat mee te denken met de communicatiedoelstellingen van een organisatie en ik kan dit met veel creativiteit vertalen naar concrete resultaten.

Over Corine Geluk

Corine heeft ruime ervaring in communicatie en geeft graag workshops, presentaties en cursussen in het gebruik van sociale media. Ze is een echte netwerker die zich altijd 100% inzet.

Groot netwerk

Geluk Producties heeft een groot netwerk van bedrijven en andere zzp’ers met een scala aan vakgebieden. Met een aantal hiervan heeft Geluk Producties afspraken gemaakt. Voor opdrachtgevers biedt dit een breed palet aan expertises en is er voldoende capaciteit voor opdrachten van elke omvang. Hierdoor blijft er continuïteit in de werkzaamheden, terwijl de samenwerkende ondernemers wel uitermate flexibel blijven. Dit is voor een opdrachtgever prettig:

  • flexibiliteit en draagkracht;
  • opvang bij uitval;
  • synergie door kruisbestuiving tussen verschillende expertises;
  • hoge betrokkenheid bij hun opdrachtgevers.